Tajemnica świątyni Majów

    Partner Lockme

    Tajemnica świątyni Majów

    W zastępstwie sławnego profesora archeologii, który musiał pilnie wyjechać w sprawach prywatnych, masz do rozwikłania tajemnicę złotej figurki ze świątyni w... [więcej]

    2-5 osób

    60' minut

    Przygodowy

    doświadczeni

    53 opinie

    Polska: 75. miejsce
    Warszawa: 15. miejsce

    9 .3

    9,3/10 Obsługa: 10/10 Klimat: 9,7/10 Poziom trudności: Trudny Ilość opinii: 53

    Sortowanie: |

    Język opinii: | |

    Zespół eR
    Zespół eR

    Przewodnik
    329 pkt

    101 opinii

    4 żywioły!

    16.08.2021 | data wizyty: 14.08.2021

    Wiarygodna opinia

    Zespół eR 101 opinii

    Szybkie wprowadzenie i zaczynamy.
    Już na wstępie widać, że pokój należy do zapalonego podróżnika i kolekcjonera pamiątek.
    Zagadki są nieliniowe, dlatego będąc np. w 4 osoby, można pokój rozwiązywać równolegle.
    Co do zagadek, to nie są najwyższych lotów, często trzeba coś zauważyć/odczytać, raczej powiedziałbym, że początkowa faza rozgrywki zalicza się do tych z pokoi starego typu.

    Obsługa na wysokim poziomie, fajny lokal, na pewno odwiedzimy kolejne pokoje tej firmy.

    Ocena ogólna: 8/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Średni

    Asiaa
    Asiaa

    Skaut
    58 pkt

    14 opinii

    Nieplanowana rozgrywka

    11.11.2021 | data wizyty: 07.11.2021

    Asiaa 14 opinii

    Podczas wypadu do Warszawy nie planowaliśmy odwiedzić Świątyni Majów, jednak z niezależnych od nikogo zdarzeń (większa usterka w innym pokoju) tam trafiliśmy. Ostatecznie nie jesteśmy z tego powodu zawiedzeni. Pokój bardzo nam się podobał. Wykonany jest starannie, a wszystko co się w nim znajduje ma sens. Zagadki nie były trudne, jak sugeruje poziom. Spostrzegawcze grupy średniozaawansowane bez większych problemów powinny przejść pokój. Nasza grupa liczy 4 osoby i już było nam ciasno - nie sądzę, że jest tam miejsce na jeszcze jedną.
    Obsługa w Mysterious Room jest świetna! Odpowiedziano na wszystkie nasze pytania, a następnie rozwinęła się ciekawa rozmowa.

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    zosiaagajewskaa
    zosiaagajewskaa

    Nawigator
    107 pkt

    13 opinii

    Indiana czy nie Indiana

    10.09.2021 | data wizyty: 04.09.2021

    zosiaagajewskaa 13 opinii

    Porządnie przygotowany pokój, dopracowany wystrój i klimat. Zagadki bardzo ciekawe.

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    kapibarabarbara- PoWROmcy Escape
    kapibarabarbara- PoWROmcy Escape

    Globtroter
    283 pkt

    211 opinii

    #253

    01.08.2021 | data wizyty: 14.07.2021

    kapibarabarbara- PoWROmcy Escape 211 opinii

    Lekki, łatwy i przyjemny pokój przygodowy, zarówno dla większych,jak i mniejszych podróżników. Dla grup początkujących może stanowić nie lada wyzwanie, a i ci bardziej zaawansowani mogą polec na niektórych detalach. Pokój wykonany jest bardzo starannie, udało uniknąć się kiczu, który często przewija się w pokojach o podobnym klimacie.
    Ciekawa opcja na spędzenie wolnego popołudnia w gronie znajomych. Tak jak pozostałe pokoje Mysterious Room, Świątynia Majów zdecydowanie zasługuje na odwiedziny.

    Ocena ogólna: 8/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Flądra
    Flądra

    Skaut
    58 pkt

    6 opinii

    Przygoda

    08.08.2021 | data wizyty: 06.08.2021

    Wiarygodna opinia

    Flądra 6 opinii

    To był nasz drugi pokój po Max Winckler w tej lokalizacji i w obu panował świetny klimat natomiast jeśli chodzi o całkowite odczucia to zdecydowanie Majowie przypadli nam bardziej do gustu. Zagadki ciekawe, wpasowujące się w klimat i rzeczywiście trzeba liczyć na swoją spostrzegawczość. Co prawda im bliżej końca tym ich mniej, ale nie wpłynęło to na ogólne wrażenia z rozgrywki. Polecamy szczególnie na więcej niż dwie osoby.

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Angelika S. 10
    Angelika S. 10

    Nawigator
    128 pkt

    17 opinii

    Klimatyczny

    23.05.2021 | data wizyty: 22.05.2021

    Wiarygodna opinia

    Angelika S. 10 17 opinii

    Pokój dopracowany, pięknie zrobiony. Bardzo klimatyczny. Natomiast zagadek niewiele i większość na spostrzegawczość. Raczej średniej trudności. Ogólnie pozytywnie ale czegoś nam w nim zabrakło to dużego uśmiechu na twarzach. I faktycznie, brak efektu "wow". Standardowy pokój można by było powiedzieć.

    Ocena ogólna: 6/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    maczek975
    maczek975

    Nawigator
    107 pkt

    16 opinii

    Indiana

    11.07.2021 | data wizyty: 10.07.2021

    maczek975 16 opinii

    Super klimat pokoju i zagadki wymagające myślenia :) Wszystko dopracowane, historia z sensem. W ogóle nie ma do czego się przyczepić. Na pewno wrócimy na Maxa

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Trudny

    Paulina Anna Pieńkowska
    Paulina Anna Pieńkowska

    Pionier
    196 pkt

    116 opinii

    Mogło być lepiej...

    25.06.2021 | data wizyty: 13.06.2021

    Paulina Anna Pieńkowska 116 opinii

    Pokój zdecydowanie dla grup średniozaawansowanych w escapowych podbojach. Całą przygodę z tym pokojem można podzielić na dwa etapy...hmm no może na trzy. Pierwsza część super...zagadki zaskakujące, inne. Jednak im bliżej końca tym jest gorzej - gorzej o tyle, że za szybko nadchodzi rozwiązanie. Jak tylko zdążyliśmy się dobrze rozgrzać to okazało się, że to już koniec. Klimat pokoju bardzo fajny, jak i sama tematyka. Obsługa przesympatyczna, pomocna.

    Ocena ogólna: 7/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 8/10

    Poziom trudności: Średni

    patrycjanadwodna
    patrycjanadwodna

    Skaut
    50 pkt

    36 opinii

    Świetne zajęcia!

    20.02.2021 | data wizyty: 07.02.2021

    patrycjanadwodna 36 opinii

    Po długiej przerwie od rozwiązywania zagadek takie warsztaty były nam bardzo potrzebne :) Klimat w sali treningowej wspaniały, a łamigłówki bardzo satysfakcjonujące. Z mężem wyszliśmy bogatsi o nowe doświadczenia. Polecamy!

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    sikora04
    sikora04

    Nawigator
    107 pkt

    11 opinii

    Ach ten profesor

    18.06.2021 | data wizyty: 13.06.2021

    sikora04 11 opinii

    Bardzo dobry pokój w którym mogliśmy wykazać się współpracą rozwiązując zagadki zostawione przez tajemniczego profesora. Piękne wykonanie i dbałość o szczegóły szczególnie rzuciły nam się w oczy. Tu na pewno jeszcze wrócimy zobaczyć inne pokoje.

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Strona 1

    Pokaż następne

    Historia pokojami pisana

    Przeżyj fantastyczne historie ze swoimi znajomymi Dodaj pokój

    Pokoje dla doświadczonych graczy

    Zmierz się z prawdziwym wyzwaniem w najtrudniejszych pokojach Dodaj pokój