GiorgioGio (Drużyna AA)

    GiorgioGio (Drużyna AA)

    Dumny zawodnik Drużyny AA :) Cel na 2022: "pokoje 200+" TOP POKOJE: - Opuszczony Hotel (Wrocław) - El Profesor (Zakopane) - Powstanie Warszawskie (Warszaw... [więcej]

    Odwiedzone pokoje:
    202

    Planowane pokoje:
    6

    Poziom:
    Przewodnik

    Punkty:
    396

    300
    396 pkt
    999
    Świt nietoperzy
    Świt nietoperzy

    No. 168

    21.07.2022 | data wizyty: 12.06.2022

    Wiarygodna opinia

    Na koniec wizyty w Poznaniu zafundowaliśmy sobie wizytę w Świcie nietoperzy i... był to bardzo dobry wybór.
    Nie oczekiwaliśmy nie wiadomo czego, spodziewaliśmy się raczej średniego pokoju. Dość trudno było się do niego dostać nie znając lokalizacji. Po dotarciu drzwi otworzył nam właściciel i od wejścia złapaliśmy wspólne flow. Pokój, dobry, bardzo dobry, ciekawe zagadki, niektóre dosyć trudne i wymagające precyzji. Bardzo dobra miejscówka, w przypadku nowych pokojów na pewno odwiedzimy. Polecam

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Trudny

    Jaś i Małgosia
    Jaś i Małgosia

    No. 167

    21.07.2022 | data wizyty: 12.06.2022

    Wiarygodna opinia

    Do tej pory zastanawiam się jak do tego doszło że wybraliśmy się do pokoju w teorii kierowanego dla dzieci. Niemniej myślę o tym wyłącznie pozytywnie, pokój był dobry, solidnie wykonany, miłe oderwanie od trudów dorosłego życia.

    Ocena ogólna: 7/10

    Obsługa: 7/10

    Klimat: 7/10

    Poziom trudności: Łatwy

    In da Club
    In da Club

    No. 166

    21.07.2022 | data wizyty: 12.06.2022

    Wiarygodna opinia

    Świetny pokój, fantastycznie dopasowany do fabuły. Zagadki są spójne, logiczne. Zabawa była świetna, od początku do końca. Po wyjściu ucięliśmy krótką pogawędkę z właścicielem. Mega pozytywnie, polecam!

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 9/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Średni

    Wampir
    Wampir

    No. 165

    21.07.2022 | data wizyty: 12.06.2022

    Wiarygodna opinia

    Impreza faktycznie trwała długo więc w klimat w niedzielny poranek wpisaliśmy się idealnie.
    Fabuła i zagadaki przypadły mi do gustu. Pokój solidny, stworzony z "głową". Zagadki różnorodne, średniej trudności.

    Ocena ogólna: 8/10

    Obsługa: 9/10

    Klimat: 8/10

    Poziom trudności: Średni

    Duch
    Duch

    No. 164

    21.07.2022 | data wizyty: 12.06.2022

    Wiarygodna opinia

    Tu chyba znów spodziewałem się czegoś straszniejszego ;)
    Pokój dobry, zagadki o różnej trudności, całościowo pokój raczej z tych lżejszych - zarówno pod względem trudności jak i fabuły.

    Ocena ogólna: 7/10

    Obsługa: 8/10

    Klimat: 7/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Galaktyka Tajemnic
    Galaktyka Tajemnic

    No. 163

    21.07.2022 | data wizyty: 12.06.2022

    Wiarygodna opinia

    Poprzednie wizyty w Escape Arenie pokazy że to świetne miejsce, tworzone przez człowieka niezwykle pozytywnego i pomysłowego. Galaktyka tajemnic utwierdziła mnie w tym przekonaniu. Obsługa fantastyczna, jak zwykle sporo czasu poświęciliśmy na rozmowę. Sam pokój? Dobry, solidny, zagadki różnorodne, ciekawa i wciągająca fabuła.

    Ocena ogólna: 8/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 8/10

    Poziom trudności: Średni

    Tajemniczy las
    Tajemniczy las

    No. 162

    20.07.2022 | data wizyty: 11.06.2022

    Wiarygodna opinia

    Zimno wszędzie, głucho wszędzie. Ciekawy pomysł i bardzo solidne wykonanie.
    Mega pozytywne wprowadzenie, obsługa na 10+. Fabuła i zagadki bardzo logiczne.

    Escapelandia - kilka firm, kilka pokoi działających pod jednym adresem to fantastyczny pomysł i świetna opcja na weekendowy trip.
    Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Polecam w 100%

    Ocena ogólna: 8/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 8/10

    Poziom trudności: Średni

    Sekret dziadka
    Sekret dziadka

    No. 161

    20.07.2022 | data wizyty: 11.06.2022

    Wiarygodna opinia

    Fajny pokój, ciekawe zagadki, różnorodne. Będąc we 3 os każdy miał co robić.
    Trochę nie skleiła nam się fabuła, powiedziałbym że jest tak odjechana że nawet my jej nie ogarnęliśmy.

    Escapelandia - kilka firm, kilka pokoi działających pod jednym adresem to fantastyczny pomysł i świetna opcja na weekendowy trip.
    Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Polecam w 100%

    Ocena ogólna: 8/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 8/10

    Poziom trudności: Trudny

    Dom pogrzebowy
    Dom pogrzebowy

    No. 161

    20.07.2022 | data wizyty: 11.06.2022

    Wiarygodna opinia

    Dom pogrzebowy, na długo zapadnie nam w pamięć dzięki jednej wspaniałej zagadce. O ile nie jest ona wyjątkowa i niepowtarzalna to dodaje do rozgrywki mnóstwo funu i śmiechu. Wspaniała zabawa!

    Escapelandia - kilka firm, kilka pokoi działających pod jednym adresem to fantastyczny pomysł i świetna opcja na weekendowy trip.
    Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Polecam w 100%

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Trudny

    Golden Hajs
    Golden Hajs

    No. 160

    20.07.2022 | data wizyty: 11.06.2022

    Wiarygodna opinia

    Jest hajs, jest zabawa! Bardzo dobry pokój, spójna fabuła, zagadki logiczne, różnorodne. Escapelandia - kilka firm, kilka pokoi działających pod jednym adresem to fantastyczny pomysł i świetna opcja na weekendowy trip.
    Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Polecam w 100%

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Średni

    Strona 1

    Pokaż następne