Tajemnica świątyni Majów

    Partner Lockme

    Tajemnica świątyni Majów

    W zastępstwie sławnego profesora archeologii, który musiał pilnie wyjechać w sprawach prywatnych, masz do rozwikłania tajemnicę złotej figurki ze świątyni w... [więcej]

    2-5 osób

    60' minut

    Przygodowy

    doświadczeni

    40 opinii

    Polska: 57. miejsce
    Warszawa: 15. miejsce

    9 .4

    9,4/10 Obsługa: 10/10 Klimat: 9,8/10 Poziom trudności: Trudny Ilość opinii: 40

    Sortowanie: |

    Język opinii: | |

    king_kahuka
    king_kahuka

    Nawigator
    128 pkt

    32 opinie

    Megapozytywnie

    10.10.2020 | data wizyty: 10.10.2020

    Wiarygodna opinia

    king_kahuka 32 opinie

    Godzina świetnej, aktywnej zabawy. Nieszablonowe zagadki, dające dużo satysfakcji. Dużo rekwizytów, wszystko spójne i tematyczne.
    Ciekawie do samego końca. Plus za wykonanie aranżacji - z dbałością o szczegóły.

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Trudny

    Angelika S. 10
    Angelika S. 10

    Skaut
    86 pkt

    14 opinii

    Klimatyczny

    23.05.2021 | data wizyty: 22.05.2021

    Wiarygodna opinia

    Angelika S. 10 14 opinii

    Pokój dopracowany, pięknie zrobiony. Bardzo klimatyczny. Natomiast zagadek niewiele i większość na spostrzegawczość. Raczej średniej trudności. Ogólnie pozytywnie ale czegoś nam w nim zabrakło to dużego uśmiechu na twarzach. I faktycznie, brak efektu "wow". Standardowy pokój można by było powiedzieć.

    zgłoś komentarz

    Ocena ogólna: 6/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Lock Breakers
    Lock Breakers

    Nawigator
    115 pkt

    97 opinii

    Indiana

    31.10.2020 | data wizyty: 31.10.2020

    Lock Breakers 97 opinii

    Bardzo fajny pokoj. Muszę przyznać, że był to najlepszy Nasz pokój o tematyce Indiany Jonsa. Zwykle pokoje o tej tematyce nie potrafią zaskoczyć kreatywnością wystroju lub zagadek, ale nie dotyczy to tego pokoju. Zagadki były bardzo dobrze przemyślane i ciekawe. Każdy z graczy miał pełne ręce roboty.

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    moai-pp
    moai-pp

    Globtroter
    246 pkt

    200 opinii

    Brak skali!

    05.09.2020 | data wizyty: 05.09.2020

    moai-pp 200 opinii

    Bez najmniejszych watpliwosci jeden z najlepszych pokoi w jakich bylismy. Po 200 pokojach trudno jest mowic czy to jest Top 3, Top 5, czy Top 10, ale to jest zdecydowana czolowka - trzeba sie tym pokojem delektowac i przechodzic zbyt szybko, zeby te przyjemnosc przedluzac.
    Max Winckler w tej samej lokalizacji byl naprawde super, ale Indiana bije go na glowe.
    Tu chyba nie ma nawet sensu wymieniac co bylo swietne, bo calosc jest tak skomponowana i dopieszczona, ze doswiadczenie jest po prostu zachwycajace.
    Serdeczne gratulacje i podziekowania za tak rewelacyjny pokoj - poprzeczka zawieszona cholernie wysoko przed otwarciem nastepnych pokoi Mysterious Room ;-)

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    patrycjanadwodna
    patrycjanadwodna

    Podróżnik
    31 pkt

    31 opinii

    Świetne zajęcia!

    20.02.2021 | data wizyty: 07.02.2021

    patrycjanadwodna 31 opinii

    Po długiej przerwie od rozwiązywania zagadek takie warsztaty były nam bardzo potrzebne :) Klimat w sali treningowej wspaniały, a łamigłówki bardzo satysfakcjonujące. Z mężem wyszliśmy bogatsi o nowe doświadczenia. Polecamy!

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    papamroz94
    papamroz94

    Skaut
    65 pkt

    25 opinii

    Indiana Indiana Indiana

    15.09.2020 | data wizyty: 04.09.2020

    papamroz94 25 opinii

    Chociaż tematyka pokoju bardzo popularna i wydawać by się mogło że już trochę "przejedzona" to ten pokój trzeba zobaczyć. Bardzo starannie wykonany, porządek i czystość - to się docenia. Fajne przemyślane zagadki raczej o średnim poziomie trudności. No i sympatyczna obsługa! Dziękujemy

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    JediPrzemo
    JediPrzemo

    Nawigator
    122 pkt

    52 opinie

    Przygoda!

    07.10.2020 | data wizyty: 10.09.2020

    JediPrzemo 52 opinie

    Indiana Jones był naszym drugim pokojem tego dnia w Mysterious Room i od razu powiem, że podobał mi się dużo bardziej od Maxa, ale to prawdopodobnie kwestia bliższego mi klimatu. Wykonanie oceniam bardzo pozytywnie, choć byłoby lepiej gdyby każda jego część dostala taką samą ilość czasu. Wzmocniłbym jeszcze parę efektów, żeby od razu były widoczne, ponieważ co najmniej jeden z nich dośc łatwo przeoczyć.

    Zagadki są nieliniowe i choć w paru miejscach mogą sie zazębiać, to w zasadzie większośc z nich można wykonywać niezależnie od siebie, do czego zachęcam, ponieważ jest ich całkiem sporo. Przyda się bardzo dobre przeszukiwanie, spostrzegawczość i logika. Potrzebowaliśmy tylko jednej podpowiedzi, ponieważ popełniliśmy w jednym zadaniu błąd, którego nie dało się już cofnąć. Ostatecznie będąc w dwie osoby wyszliśmy jakieś 7 minut przed czasem.

    Obsługa przesympatyczna i nie można jej niczego zarzucić!

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Panda Express
    Panda Express

    Przewodnik
    306 pkt

    79 opinii

    Poszukiwacze zaginionego bożka

    16.07.2020 | data wizyty: 15.07.2020

    Wiarygodna opinia

    Panda Express 79 opinii

    Do pokoju udaliśmy się we trójkę i była to idealna liczba osób, bo dzięki temu nie przeszkadzaliśmy sobie i każdy miał jakieś zajęcie, a było dużo do zrobienia, bo pokój mimo swoich niewielkich rozmiarów cały naszpikowany jest świetnymi zagadkami. Przy tym są one niebanalne i wymagają sporo myślenia i łączenia faktów, co daje mnóstwo satysfakcji z ich rozwiązania. Dodatkowo wszystko spięte jest fabułą i przepięknym wystrojem utrzymanym w indianajonesowym klimacie.
    Poza drobną usterką techniczną, która przyblokowała nam na chwilę grę całą przygodę wspominamy bardzo miło i zniecierpliwością czekamy na kolejne pokoje od Mysterious room i miłe pogawędki ze wspaniałą obsługą. :)

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    mym

    Pionier
    209 pkt

    40 opinii

    Super przygoda

    24.09.2020 | data wizyty: 01.09.2020

    mym 40 opinii

    Bardzo dobrze przemyślany pokój. Wszystkie zagadki logiczne i ściśle ze sobą połączone (a jednocześnie nieliniowe).
    Pokój wymaga współpracy oraz oczu dookoła głowy.
    Ukończyliśmy grę w dwie osoby z jedną podpowiedzią i wydaje się, że mniej doświadczone grupy powinny też sobie świetnie poradzić.
    Przy ciekawym wystroju i klimatycznych dźwiękach czeka Was świetna zabawa.
    Obsługa również na najwyższym poziomie.
    Polecam!

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Arek T.
    Arek T.

    Skaut
    78 pkt

    36 opinii

    Przygoda w dżungli

    30.08.2020 | data wizyty: 29.08.2020

    Arek T. 36 opinii

    Drugi pokoj w ktorym bylismy nasza trzyosobowa drużyną, nie odbiega jakością, od pierwszego. Swietne dekoracje, nieliniowe zagadki dzieki czemu kazdy ma co robic, swietne rozwiazania techinczne, moim zdaniem odrobine mniej klimatyczny niz pokoj Maxa ;) stad 9/10, ale co kto lubi oczywiscie :)

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Średni

    Strona 1

    Pokaż następne

    Pokoje z dreszczykiem

    Wybierz jeden ze scenariuszy idealnych dla fanów grozy Dodaj pokój

    Pokoje z filmowym klimatem

    Escape roomy, w których poczujesz się jak bohater filmu Dodaj pokój